top of page

Aankoopkeuring

Wilt u een aankoopkeuring laten uitvoeren? Bel Bouwerbob. Het feit dat wij praktische kennis combineren met theoretische  kennis zorgt ervoor dat we voor u oplossingen kunnen bedenken die  niet alleen haalbaar zijn op het bouwtechnische vlak, maar ook rekening houden met uw voor uw portemonnee.

Woningaankoop

De aankoop van een woning is een gebeurtenis die op een verstandige wijze moet gebeuren. Bent u in staat om gebreken aan een woning te herkennen en te onderkennen? Soms zijn zaken niet zoals ze worden voorgesteld, of zoals ze eruit zien. Een gedegen bouwtechnische kennis en ervaring in het herkennen van gebreken is onontbeerlijk. Immers, bouwtechnische gebreken aan een woning kunnen grote financiële gevolgen hebben. Bij onze aankoop keuring wordt de woning visueel geïnspecteerd en worden indien nodig technische hulpmiddelen ingezet. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen  van de woning.

Wat verstaat men onder een

aankoopkeuring?

Een aankoopkeuring is een bouwkundige keuring die wordt uitgevoerd om een beeld te krijgen van de bouwtechnische staat van een aan te kopen woning. Hierom wordt ook de term bouwtechnische keuring gebruikt. Bij een aankoopkeuring wordt ieder onderdeel van de woning, gerelateerd aan het bouwjaar en de bouwaard, voorzien van een waardering. De inspecteur doorloopt samen met u de woning, hierbij krijgt u gelegenheid om vragen en opmerkingen over hetgeen u met de inspecteur onderweg tegenkomt. Daarnaast wordt indien gewenst voorzien van de nodige tips en trucs bij verbouw of betreffende het onderhoud van de woning.

 

.

Te inspecteren onderdelen

- Fundering
- Kelder en Kruipruimte
- Vloerconstructies
- Trappen
- Dakconstructies
- Buitengevel
- Schilderwerk
- Sanitair en Keuken
- Binnenmuren, deuren en kozijnen
- Buitenkozijnen, beglazing, hang- en sluitwerk
- Gas-, drinkwater- en vuilwaterinstallaties
- Elektrische installaties
- Verwarmingsinstallaties
- Goten en hemelwaterafvoer
- Ventilatievoorzieningen
- Bijgebouwen

Bouwkundig Rapport

Ook wel bouwtechnische rapport genoemd.

De resultaten van de aankoopkeuring worden vastgelegd in een bouwkundig rapport. Ons bouwkundig rapport kan worden uitgebreid met de NHG bijlage. Deze toevoeging voldoet aan de criteria van de Nationale Hypotheek Garantie(NHG) en wordt door vrijwel alle financiële instellingen geaccepteerd. Meer informatie over een aankoopkeuring of een meeloopkeuring? Neem contact op met Bouwerbob.

Indien u een aankoopkeuring wil boeken of meer wil weten over de te

tarieven klik dan hier!

bottom of page