top of page

Meeloopkeuring

Woningaankoop

 

De aankoop van een woning is een gebeurtenis die op een verstandige wijze moet gebeuren. Bent u in staat om gebreken aan een woning te herkennen en te onderkennen? Soms zijn zaken niet zoals ze worden voorgesteld, of zoals ze eruit zien. Een gedegen bouwtechnische kennis en ervaring in het herkennen van gebreken is onontbeerlijk. Immers, bouwtechnische gebreken aan een woning kunnen grote financiële gevolgen hebben. Bij onze aankoop keuring wordt de woning visueel geïnspecteerd en worden indien nodig technische hulpmiddelen ingezet. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen  van de woning.

Wat verstaat men onder een

aankoopkeuring?

Te inspecteren onderdelen

Een aankoopkeuring is een bouwkundige keuring die wordt uitgevoerd om een beeld te krijgen van de bouwtechnische staat van een aan te kopen woning. Hierom wordt ook de term bouwtechnische keuring gebruikt. Bij een aankoopkeuring wordt ieder onderdeel van de woning, gerelateerd aan het bouwjaar en de bouwaard, voorzien van een waardering. De inspecteur doorloopt samen met u de woning, hierbij krijgt u gelegenheid om vragen en opmerkingen over hetgeen u met de inspecteur onderweg tegenkomt. Daarnaast wordt indien gewenst voorzien van de nodige tips en trucs bij verbouw of betreffende het onderhoud van de woning.

 

.

- Fundering
- Kelder en Kruipruimte
- Vloerconstructies
- Trappen
- Dakconstructies
- Buitengevel
- Schilderwerk
- Sanitair en Keuken
- Binnenmuren, deuren en kozijnen
- Buitenkozijnen, beglazing, hang- en sluitwerk
- Gas-, drinkwater- en vuilwaterinstallaties
- Elektrische installaties
- Verwarmingsinstallaties
- Goten en hemelwaterafvoer
- Ventilatievoorzieningen
- Bijgebouwen

Bouwkundig Rapport

Ook wel bouwtechnische rapport genoemd.

De resultaten van de normale aankoopkeuring worden vastgelegd in een bouwkundig rapport. Bij het doen van de meeloopkeuring blijft het bouwtechnisch rapport achterwege. Ons bouwkundig rapport kan worden uitgebreid met de NHG bijlage. Deze toevoeging voldoet aan de criteria van de Nationale Hypotheek Garantie(NHG) en wordt door vrijwel alle financiële instellingen geaccepteerd. Meer informatie over een aankoopkeuring of een meeloopkeuring? Neem contact op met Bouwerbob.
Het doen van een meeloopkeuring valt niet onder de voorwaarden van het NRBI.
Indien u een aankoopkeuring wil boeken of meer wil weten over de te

tarieven klik dan hier!

bottom of page