Diensten
Meer informatie
Contact

Bouwerbob Bouwadvies

Doldersummerweg 6

7981LB Diever

Tel: 06-12655847
info@bouwerbob.nl

Bereikbaar vanaf

  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

Mon - Fri: 8.30h - 18.00h

Sat: 8.30h - 13.00h

BOUWERBOB

© 2017 by BouwerBob Proudly created with Wix.com

Over ons

BouwerBob is de naam van het bedrijf van Bob van Dinten. Hij zette al op 13 jarige leeftijd zijn eerste voetafdrukken in de beton van een bedrijfspand van de familie. Op zijn 19e jaar begon hij in zijn vrije uurtjes aan de bouw van zijn eerste eigen huis. In bijna 25 jaar tijd pakte hij alles aan dat hij kon en wat hij niet kende leerde hij zichzelf met of zonder hulp van de vakman aan.

 

Hij behaalde zijn makelaarsdiploma’s maar kwam redelijk snel tot de conclusie dat dit niet de wereld was waarin hij zichzelf met plezier een boterham zag verdienen. Wat niet wegneemt dat ook deze expertise hem nu van pas komt bij de adviezen die hij nu zijn klanten, indien gewenst, verstrekt.

Zijn hart lag en ligt bij de techniek. Oplossingen bedenken die niemand anders ziet, problemen voorkomen door het doen van bouwtechnische keuringen, problemen oplossen door het doen van deugdelijke inspecties.

 

BouwerBob stopt niet na het inleveren van een rapport. Als de klant het wenst dan begeleidt BouwerBob een project van begin tot het einde. Dit geeft ,bijvoorbeeld een doe het zelver, de mogelijkheid om projecten waarvoor de expertise gedeeltelijk ontbreekt onder toezicht van BouwerBob toch tot een goed einde te brengen.

Reserveer online en afspraak!