top of page

Over ons

Bouwerbob

Wat heeft u liever een adviseur die slechts theoretische kennis bezit of een meewerkende partner die ook de praktische kanten van de bouw in al zijn aspecten tot zijn vaardigheden mag rekenen?

Juist door deze vaardigheden is Bouwerbob in staat de mogelijkheden van uw renovatie optimaal uit te nutten. 

BouwerBob is de naam van het bedrijf van Bob van Dinten. Hij zette al op 13 jarige leeftijd zijn eerste voetafdrukken in de beton van een bedrijfspand van de familie. Op zijn 19e jaar begon hij in zijn vrije uurtjes aan de bouw van zijn eerste eigen huis. In bijna 25 jaar tijd pakte hij alles aan wat hij kon en wat hij niet kende leerde hij zichzelf met of zonder hulp van de vakman aan.

 

Hij behaalde zijn makelaarsdiploma’s maar kwam redelijk snel tot de conclusie dat dit niet de wereld was waarin hij zichzelf met plezier een boterham zag verdienen. Wat niet wegneemt dat ook deze expertise hem nu van pas komt bij de adviezen die hij nu zijn klanten, indien gewenst, verstrekt.

Zijn hart lag en ligt bij de techniek. Oplossingen bedenken die niemand anders ziet, problemen voorkomen door het doen van bouwtechnische keuringen, problemen oplossen door het doen van deugdelijke inspecties. Omdat Bouwerbob het lastig vind om zich slechts met de theoretische kant van het vak bezig te houden is hij als meewerkend bouwbegeleider terug te vinden op de werkvloer bij huiseigenaren die graag onder toezicht van een vakman de eigen woning willen verbouwen.

 

BouwerBob stopt niet na het inleveren van een rapport. Als de klant het wenst dan wordt een project door of onder bezielende begeleiding van Bouwerbob tot een goed einde gebracht.

Reserveer online een afspraak!
bottom of page