Renovaties en onderhoud

Bel voor een afspraak!

Bouwtechnische

Keuringen

Uw wilt een woning aanschaffen?

Om aan uw onderzoeksplicht te voldoen is het dan verstandig om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. U verkrijgt zo meer informatie over de bouwtechnische staat van de woning. 

Bouwadvies

U gaat bouwen of verbouwen. Wat is er mogelijk? Kan die muur weg of niet? Hoeveel kan die constructie eigenlijk dragen? Waar komt dat vocht vandaan?

Hoe is mijn woning het best te isoleren?

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Bouwerbob geeft advies!

Onderzoek en expertise

​U heeft een bouwtechnisch probleem en u zoekt een oorzaak of een oplossing. Een lekkage, een verstopping, een isolatievraagstuk een verzakking etc.. Met geavanceerde apparatuur neemt Bouwerbob de situatie op en komt in overleg met u tot een passende oplossing.

Bouwbegeleiding,

onderhoud en renovaties.

U heeft bouwplannen of verbouwplannen en zoekt iemand die e.e.a. in goede banen kan leiden. Of u hebt een klushuis gekocht, bent zelf handig maar u ontbreekt net dat laatste beetje vakkennis om dingen op de juiste manier uit te voeren. Bouwerbob begeleidt u door het gehele bouwproces. Waar nodig helpt hij een bepaalde tijd mee op de werkvloer om u praktische aanwijzingen te geven, eventueel met bruikleen van professioneel gereedschap om een klus beter en sneller te voltooien.

Diensten
Meer informatie
Contact

Bouwerbob Bouwadvies

Doldersummerweg 6

7981LB Diever

Tel: 0521-85120806-12655847
info@bouwerbob.nl

Bereikbaar vanaf

  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

Mon - Fri: 8.30h - 18.00h

Sat: 8.30h - 13.00h

BOUWERBOB

© 2017 by BouwerBob Proudly created with Wix.com