Diensten
Meer informatie
Contact

Bouwerbob Bouwadvies

Doldersummerweg 6

7981LB Diever

Tel: 06-12655847
info@bouwerbob.nl

Bereikbaar vanaf

  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

Mon - Fri: 8.30h - 18.00h

Sat: 8.30h - 13.00h

BOUWERBOB

© 2017 by BouwerBob Proudly created with Wix.com

December 17, 2017

November 27, 2017

November 22, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Blindgeslagen isolatieglas.

November 22, 2017

Eén van de meest voorkomende gevolgen van bouwfouten die we nog immer tegenkomen is het zogenaamde blindgeslagen isolatieglas. Zelden, ligt de oorzaak van condens in de spouw van het isolatieglas echter bij de fabrikant. Meestal heeft de glaszetter geblunderd. Met hele grote regelmaat tref ik complete huizen aan waarvan het isolatieglas niet ventilerend is geplaatst.

Doodzonde, want de kans is groot dat na verloop van tijd de verlijming van uw dure isoglas het begeeft onder de dampspanning in de sponning van het kozijn. Let daarom altijd op een juiste plaatsing van het isolatieglas. Glas plaatsen is overigens geen ‘rocket science’ een beetje handige doe het zelver is in staat op de juiste manier dubbelglas te plaatsen. Kijk voor instructies op Youtube. Online kan je tegenwoordig prima en goedkoop je glas bestellen. Zo bespaar je een hoop geld, en weet je zeker dat je glas goed geplaatst wordt.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square