Diensten
Meer informatie
Contact

Bouwerbob Bouwadvies

Doldersummerweg 6

7981LB Diever

Tel: 06-12655847
info@bouwerbob.nl

Bereikbaar vanaf

  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle

Mon - Fri: 8.30h - 18.00h

Sat: 8.30h - 13.00h

BOUWERBOB

© 2017 by BouwerBob Proudly created with Wix.com

December 17, 2017

November 27, 2017

November 22, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Over enthousiaste kopers

December 17, 2017

Ieder jaar kom je het als bouwkundige toch weer tegen.... De over enthousiaste koper. De koper die in zijn hoofd al verhuist is. Hij of zij is niet gehinderd door enig bouwkundig inzicht of kennis al een prijs overeengekomen. Daarna vraagt men voor alle zekerheid nog even een bouwtechnische keuring aan. Afgelopen week was het weer raak. Je loopt dan ruim 2 uur met een opdrachtgever door een woning. Die opdrachtgever zegt in het begin van de inspectie dat alles wel mee valt. Aan het eind van de inspectie, na een negatief oordeel over installaties, houtrot in kozijnen een doorgezakte betonvloer en een waslijst aan doe het zelf werk van bedenkelijk niveau, slaat dan de paniek toch wat toe. Want er was immers een akkoord over een verkoopprijs... Wat is dan de gebruikelijke gang van zaken? Opnieuw onderhandelen?

Zullen we afspreken dat u eerst Bouwerbob belt voor een bouwtechnische keuring en pas daarna onderhandelt over de verkoopprijs, zodat u weet waar u aan begint. Dat scheelt u een hoop stress en zorgen. Stapelgekke markt of aandringen van de verkoopmakelaar ten spijt...

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square